ASSEMPSA Ibiza

Català
Català

Menu
Menu

971 300 170

Assessorament fiscal, comptable i laboral

Assempsa consultors es dedica des de lany 1985 a l'assessorament empresarial, en les àrees fiscal, comptable i laboral.

El nostre objectiu és posar la nostra especialització i experiència al servei dels nostres clients, per tal d'oferir una gestió personalitzada, eficaç i constant en tots els àmbits de la nostra activitat, destacant el tracte directe que oferim.

El nostre assessorament no es limita a fer instàncies oficials sinó que comporta la informació continuada de la situació de cada empresa.

Oferim assessorament en les diverses àrees de l'empresa. En cadascuna d'elles disposem dels especialistes que garanteixen una òptima gestió.

Principals Àrees

Fiscal

Gestionem puntual i eficaçment els impostos, aconseguint els màxims avantatges fiscals i adaptant-nos a cada tipus d'empresa.

Comptable

Basant-nos en els principis comptables establerts, reflectim fidelment la situació de l'empresa, de manera que serveixi per a una adequada presa de decisions.

Laboral

Gestionem aquesta sensible àrea d'activitat, incorporant les normes que constantment van apareixent i estalviant a l'empresa una important càrrega de treball.

Jurídic-Mercantil

L'assessorem en totes les accions comercials i financeres amb implicacions legals de tipus mercantil, administratiu, penal i civil.

Altres serveis

Tenim la resposta més apropiada per a cadascuna de les necessitats de la empresa .
Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar d'obtenir la millor experiència al nostre lloc web