ASSEMPSA Ibiza

Català
Català

Menu
Menu

971 300 170

Creació Societat a Eivissa

Especialitzats en crear i donar solucions a empreses / societats en l'àmbit Balear

Ens encarreguem dels tràmits per crear una societat limitada, des del registre de la denominació social, l'alta en el Registre Mercantil d'Eivissa, passant per l'obertura del compte bancari associat a l'activitat, la redacció dels Estatuts Socials, l'escriptura pública de la constitució o els tràmits d'Hisenda.

Formes jurídiques en la creació d'empresa

T'ajudem a triar que forma jurídica s'adapta millor a activitat

Hi ha multitud de formes jurídiques a què acollir-se a l'hora de crear una empresa, però les característiques de la Societat Limitada (SL) o Societat de Responsabilitat Limitada (SRL) fan que aquestes siguin la fórmula més recomanable, ràpida i pràctica per a petits empresaris .

Si és el teu cas i has decidit iniciar la teva activitat com a empresari individual i constituir la teva pròpia empresa, has de tenir clars els tràmits obligatoris per crear una empresa de societat limitada.

Autoocupació i motivació empresarial

Assempsa i vocació de suport a les empreses

L'objectiu d'Assempsa Eivissa és sensibilitzar cap a l'autoocupació i la motivació empresarial i oferir assessorament i serveis a les persones amb esperit emprenedor durant les diferents fases del procés per crear la pròpia empresa, des de la definició de la idea i l'anàlisi de la viabilitat, fins a la consolidació.
Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar d'obtenir la millor experiència al nostre lloc web